Вчора 2
Сьогодні 1
Завтра 12
Розгорнути Згорнути

Поворот у справі Грінвуда. Стало відомо, що планує Манчестер Юнайтед

Гравець перебуває в оренді
Поворот у справі Грінвуда. Стало відомо, що планує Манчестер Юнайтед
Фото: Getty Images

Мейсон Грінвуд може знову грати за Манчестер Юнайтед. За інформацією The Times, клуб не відкидає можливості повернення свого вихованця, якщо план з продажу гравця провалиться.

В даний час Грінвуд грає за Хетафе. До Іспанії він прибув на правах оренди з Манчестер Юнайтед.

На сьогоднішній день англійський форвард провів на іспанських полях 31 матч. У них він забив 10 м'ячів та віддав шість результативних передач. Його висока форма викликала інтерес з боку Атлетіко та Барселони.

Однак тепер вихованець «червоних дияволів потрапив до списку претендентів Ювентус. Однак поки що неясно, чи наважаться італійці на трансфер. Фінансові очікування Манчестер Юнайтед становлять до 30 мільйонів євро.

Більше того, як стверджує The Times, англійський клуб не відкидає своєрідної реабілітації Грінвуда. Справді, якщо трансфер не відбудеться, керівництво клубу розгляне можливість відновлення англійця у першій команді.

22-річний гравець провів 129 матчів за Манчестер Юнайтед. У них він забив 35 голів та віддав 12 результативних передач. Він був виключений із клубу після звинувачень у побитті своєї дівчини.

Рейтинг:
(Голосів: 0)

Коментарі 0

Увійти
Залишати коментарі на сайті дозволяється тільки при дотриманні правил.

Букмекер місяця